Enter the e-mail where we will send you an activation code


Osnivač Eterijuma: Pašće mnogi, a onda stabilizacija

CNBC CNBC
pre 1 god.
Osnivač Eterijuma: Pašće mnogi, a onda stabilizacija

Tržište kriptovaluta će osetiti katastrofu, ali zatim će se stabilizovati, rekao je suosnivač Etereuma, kompanije koja stoji iza istoimene valute.

Nekoliko alternativnih kriptovaluta značajno je poraslo poslednjih nekoliko nedelja, dok se traži alternativa bitkoinu. Jedna od njih je eterum za koju mnogi kažu da je novi bitkoin. Ova digitalna valuta prvi put u istoriji je prešla i granicu od 1.000 dolara.

Međutim, suosnivač etereuma Čarls Hoskinson zabrinut je zbog "nerealnih“ projekata oko kriptovaluta koje dolaze do izražaja poslednjih dana. 

Kako je rekao, mnogi od tih tokena koji nemaju jake osnove, nemaju dobru tehniku ili su jednostavno nerealni projekti, na kraju će naići na neku veliku prepreku koju neće moći da savladaju i tada će mnogi od njih sigurno propasti, uvren je. 

"Tržište kriptovaluta će ojačati i stabilizovati se kad propadnu sve one alternativne valute kojima je falila suština da bi uspele. Lično mislim da ćemo videti stabilnost posle katastrofe“, rekao je Čarls. 

Takođe, ako je za utehu, on misli da mnogi od tih koina neće propasti baš uskoro jer ima još sredstava koja im pomažu da se održe. 

"Problem je i što sada mnogi od njih imaju puno novca. Teško je propasti kada se vrti negde 5 miliona ili 10 miliona dolara godipnje, a vi ovde imate na primer milijardu dolara kapitala“.

0 comments

Globalne berze