Enter the e-mail where we will send you an activation code


Banca Intesa kupila deo kreditnog portfolija ProCredit banke

eKapija eKapija
pre 1 god.
Banca Intesa kupila deo kreditnog portfolija ProCredit banke

ProCredit banka je krajem 2017. godine deo kreditnog portfolija ustupila Banca Intesi, prenosi portal Kamatica.

Kako ovaj portal navodi, klijentima ProCredit banke koji imaju otvorene kreditne partije je 27.decembra stigao dopis u kome se kaže da će svoje obaveze po osnovu svojih zaduženja nadalje plaćati Banca Intesi.

Iako je deo kreditnog portfolija ustupila drugoj banci, tekući računi nisu deo tog posla. Svi računi koji su otvoreni u ProCredit banci su aktivni i dalje, kao i proizvodi koji su vezani za te račune poput kartica i dozvoljenog minusa.

U saopštenju koje je poslato klijentima se navodi da je Banca Intesa preuzela određene kreditne partije, a kako saznaje finansijski portal Kamatica, uslovi kredita se neće menjati.

Odluka ProCredit banke kojom kredite ustupa Banca Intesi doneta je na osnovu želje da svoje dosadašnje klijente uputi na banku koja ima razvijenu poslovnu mrežu, ali i usluge kojima će u budućnosti moći na najbolji način da odgovori na sve njihove potrebe, stoji u saopštenju.

ProCredit banka će, istovremeno, ubuduće svoje poslovanje usmeravati na razvoj malih i srednjih preduzeća i poljoprivrednih proizvođača u Srbiji.

0 comments

Belex