Enter the e-mail where we will send you an activation code


Analiza EUR/USD- 18.07.2018.

Sinteza Sinteza
pre 1 god.

Na daily grafikonu valutnog para EUR/USD možemo videti rastući trend koji je doživeo korekciju sa nivoa 1.26 i od tada se cena valutnog para nalazi u velikom korektivnom talasu. 

Takođe, možemo primetiti jaku trend liniju (narandžaste boje) koja je nekoliko puta bila linija podrške (support), a sa poslednjim pokretom je pokazala da slabi jer cena nije imala snage da se odbije od ovog nivoa.

Naime, u ovom trenutku možemo primetiti konsolidaciju cene koja formira tzv. trougao (triangle pattern- plave boje). Prema Elliot Wave analizi (analizi cenovnih talasa) možemo zaključiti da se ova konsolidacija nalazi u okviru četvrtog talasa a sama je podeljena na a,b,c,d i e talas. Takođe, prema ovoj analizi četvrti talas bi trebao da se završi na gornjoj liniji trougla na nivou 1.1680-1.1710. Na ovom nivou se ukazuje prilika za ulazak u short, u skladu sa početkom petog i poslednjeg talasa.

Prema Elliot Wave analizi, peti talas je kraći od trećeg (takođe opadajućeg talasa) i mogao bi da traje do nivoa 1.14174 gde se nalazi 1.681 fibonacci pokreta. 

 

*Napomena: Sve analize Sinteza Invest Group su isključivo edukativnog karaktera i stoga se ne mogu tretirati kao investicioni saveti.

 

 

 

0 comments

Analize